default_mobilelogo
  Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.4K διαβάστηκε
Γειά σας,
πριν από λίγες ημέρες ο σύντροφός μου τη δευτερη συνεχόμενη φορά που είχαμε επαφή τελείωσε μεσα μου. Νομίζω ότι ημουν στις γόνιμες ημέρες (και μεταξύ μας υποψιάζομαι οτι γι' αυτό το έκανε) και τωρα, περίπου μια εβδομάδα μετά έχω πονάκια σαν της περιόδου. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εγκυμοσύνης; Ή μήπως είναι τα συμπτώματα της περιόδου που θα έρθει; Πότε μπορώ να κάνω ένα τεστ για να μπορέσω να χαλαρώσω;
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#32103
Αγαπητή φίλη. Μπορείς να κάνεις μία μέτρηση χοριακής, με εξέταση αίματος, τουλάχιστον 12 ημέρες μετά την επαφή, για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. Τα συμπτώματα που αναφέρεις, είναι πολύ νωρίς να οφείλονται σε σύλληψη, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείεται, σύμφωνα με την περιγραφή σου. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!