default_mobilelogo
  Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
ειχα τελευταια περιοδο 05/10/2013. ο κύκλος μου συνήθως κυμαινεται απο 30-33 μερες. Στις 5/11/2013 πραγματοποιησα τεστ εγκυμοσυνης φαρμακειου οπου και βγήκε θετικο. την επόμενη μερα εκανα β χοριακη και το αποτελεσμα ηταν 231,94. είναι φυσιολογική τιμή για αρχη κύησης; πότε πρέπει να με δει ο γιατρός μου;
 
ευχαριστω εκ των προτερων
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#32180
Αγαπητή φίλη. Θα επαναλάβεις μία μέτρηση χοριακής αύριο και θα ενημερώσεις το γιατρό σου. Θα σε δει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, περίπου, για το πρώτο υπερηχογράφημα. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!