default_mobilelogo
  Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.2K διαβάστηκε
 
Γεια σας.αυτο τον χρονο εχω παρει το χαπι της επομενης ημερας 3 φορες.Ωστοσο οι μηνες που χρειαστηκαν να το παρω απηχαν μεταξυ τους.Υπαρχει κινδυνος να εχω προβλημα στο μελλον με την εγκυμοσυνη?δηλαδη να μην μπορω να ‘’πιασω’’ παιδι?Γιατι εχω ακουσει οτι πρεπει να το παρεις τουλαχιστον 2 φορες στην ζωη σου το χαπι
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#31577
Μπορεις να το παρεις  πολύ  περισσοτερες  φορές... Μονον  ο κυκλος σου θα διαταρασσερται παροδικά... θεμα  προβλημάτων στην συλληψη,  σαφως δεν  υφίσταται. .
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!