default_mobilelogo
  Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013
  1 Απαντήσεις
  2K διαβάστηκε
Κε. Ζησοπουλε,
 Σας ευχαριστω κ παλι θερμα για την απαντηση σας. (καποιο λαθος εκανα κ δεν εβλεπα την απαντηση σας στο φορουμ).Προφανως κ προκειται για βλαβη απο την αποξεση μιας κ εγινε αμεσως μετα απο αυτην..οι συναδελφοι με παραπλανησαν με θεωριες επι θεωριων..κ ειμαι ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα επακριβως τί μου ελεγαν κ σας τα παρεθεσα αυτολεξει.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρνουνταν ΟΛΟΙ πεισματικα οτι η βλαβη προξενηθηκε απο εκει κανοντας με να αμφιβαλλω για τη λογικη μου και για αυτο που διαπιστωνα καθε μηνα!
 Μιας κ γραφετε κ εσεις ομως οτι εχετε αμφιβολιες για την αιτιολογια μηπως εννοειτε οτι υπαρχουν κ συμφυσεις κ δεν τις ειδαν στην υστεροσκοπηση?Το λεω αυτο γιατι διαβαζοντας στο ιντερνετ ειδα οτι η υπομηνορροια στην πειοψηφια των περιπτωσεων οφειλεται σε αυτες..Εδω θα ηθελα να σας ρωτησω εαν η ορμονικη υποκατασταση αποκαθιστωντας την εμμηνο ρυση θα υποδειξει την απουσια αυτων.. γιατι πραγματικα δεν θελω κ θεωρω οτι θα ειναι επιζημιο να υποβληθω εκ νεου σε μια τετοια επεμβαση σε τοσο βραχυ χρονικο διαστημα κ να δοκιμασω πρωτα με τα χαπια.Εδω να σας πω οτι την υστεροσαλπιγγογραφια δεν μου τη συνεστησαν γιατι θεωρειται απαρχιωμενη κ επισφαλης μεθοδος κ μπορει να δημιουργησει μολυνσεις κ υδροσαλπιγγες. .Το πιο λυπηρο βεβαια ειναι οτι ολους αυτους τους μηνες που ταλαιπωρουμαι διχως να παρω μια επιστημονικα τεκμηριωμενη εξηγηση(με εξαιρεση εσας) κ ακουγοντας θεωριες περι σατανικης συμπτωσης (να ξεκινα η υπομηνορροια αμεσως μετα την αποξεση αλλα να μην οφειλεται σε αυτην!!)εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μου στους συναδελφους σας(κ θεραπεια απο το ιντερνετ δυστυχως δεν γινεται!)Θα εκτιμουσα πολυ τη συσταση καποιου συναδελφου σας στη θεσσαλονικη(με καποιο τροπο που να μην φερνει σε δυσκολη θεση εσας ή το το φορουμ) που να εχει εμπειρια σε τετοια ζητηματα γιατι εχω εξαντληθει να ψαχνω..σας ανεφερα οτι εχω παει ηδη σε 5!!
 Σας ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα.
 
 
 
 
 
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#30729
Aγαπητή Φίλη!
΄΄Ειδικός΄΄  επι του θέματος  ειναι   λογικά καθε  γυναικολογος της επόμενης  γωνίας..
Αν με   τον ορισμό  ΄΄ειδικός΄΄ εννοείς κάποιον  που ν΄ασχολειται αποκλειστικά με το συμπτωμα της   υπομηνορροιας:  Κατι τετοιο δεν  υπάρχει.,
Ακομη:  
Για να  μην θεωρηθει,  ότι..... συμφωνώ  με αδόκιμα   αποφθεγματα,  μια  και μας διαβαζουν 100.000 επισκεπτες/τριες  καθε  μηνα:
Η σαλπιγγογραφια  δεν ειναι ουτε απαρχαιωμενη,  ουτε βεβαια  επισφαλής  μεθοδος  και  φυσικά δεν δημιουργεί  σαλπιγγίτιδες, ή υδροσάλπιγγες.
Για το αν  η  όποια  αντιμετώπιση  θα ειναι  μονιμα  αποτελεαματική:  θα κριθεί   εκ του αποτελεσματος..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!