default_mobilelogo
  Κυριακή, 21 Απριλίου 2013
  1 Απαντήσεις
  3.8K διαβάστηκε
 
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, λίγες μέρες πριν την περίοδο παρουσιάζω στα εσωτερικά χείλη του αιδοίου ένα σπυρί, το οποίο μετά από λίγες μέρες ηρεμεί και φεύγει. Είχα ανησυχήσει όταν το πρωτοείδα και πήγα στη γυναικολόγο μου. Το είδε και μου είπε να μην ανησυχώ κι ότι είναι φυσιολογικό γιατί εκείνες τις ημέρες το δέρμα σ’ αυτό το σημείο είναι πιο ευαίσθητο και γι΄αυτό το βγάζω και να κάνω κομπρέσες με χαμομήλι. Τον προηγούμενο μήνα, όμως, με είχε ταλαιπωρήσει πολύ καθώς είχε πρηστεί πάρα πολύ και με πονούσε και έμεινε πολλές μέρες. Κι αυτό το μήνα αγχώθηκα γιατί έβγαλα δύο μικρά.
Μπορεί να είναι κάτι άλλο και η γυναικολόγος μου να έκανε λάθος? αλλά αν ήταν δεν θα το έδειχνε το τεστ παπ που είχα κάνει? με ταλαιπωρεί πολύ και με αγχώνει. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι?? υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην εμφανιστεί ξανά? κάποια αγωγή ίσως? κάτι? δεν το μπορώ αυτό κάθε μήνα..σκέτη ταλαιπωρία και άγχος..
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#30060
Αγαπητή φίλη.
Το τεστ παπ δε μας βοηθάει στη διάγνωση.
Θα πρέπει να σε ξαναδεί από κοντά κάποιος συνάδελφος, όταν είναι σε έξαρση, για να πάρεις την κατάλληλη αγωγή.
Μια υπόθεση εργασίας είναι ότι πρόκειται για βαρθολινίτιδα.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!