default_mobilelogo
  Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 19 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!ΕΧΕΙ ΠΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ,ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ!!!!ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!! Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ 35.5,ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ 34.7 ΕΩΣ 35.3!!!ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ???ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ!!!!
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#29762
Αγαπητή φίλη.
Είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης, χωρίς να αποκλείεται να έχεις συλλάβει.
Θα περιμένεις την κανονική ημέρα της επόμενης περιόδου και σε περίπτωση καθυστέρησης, τότε θα κάνεις ένα τεστ κυήσεως, για να είναι αξιόπιστο.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!