default_mobilelogo
  Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.5K διαβάστηκε
 Είμαι σχεδόν 34 αιτών. Ακολουθώ υγιεινό τρόπο ζωής. Τελευταία περίοδος μου έχει έρθει 1/12/2012. Είναι πρώτη κύηση. Στις 31/1/2013 το υπερηχογράφημα έδειξε: ενδομήτριος σάκος κύησης χωρίς καρδιακή λειτουργία. Δεν έχω αιμορραγία. Τι θα με συμβουλεύατε?  Μπορεί να προκληθεί η αποβολή φαρμακευτικά ή χρειάζεται να γίνει χειρουργική αναρρόφηση ή απόξεση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#28896
Αγαπητή Φίλη!.
Αυτό  που εγώ  έμαθα: Αναρρόφηση  με   βραχεία  ναρκωση  και  βεβαια την  ιστολογικη εξεταση  του υλικου  που θα προκυψει.. Αυτό το τελευταιο, δινει καμια φορά  σημαντικέςς πληροφορίες..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!