default_mobilelogo
  Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012
  1 Απαντήσεις
  1.4K διαβάστηκε
καλησπερα!!ειμαι 18 ετων ειχα ενα ατυχημα με τον φιλο μου μας εσαπσε το προφυλακτικο κ τελειωσε μεσα μ!!πηρα το χαπι 1 ωρα αργοτερα το πολυ!!αυτο εγινε στις 11/11 περιπου!!μετα απο 10 μερες περιπου ειχα αρκετο αιμα το οποιο κρατησε για τεσσερις μερες!!περιμενα περιοδο 2/12 !!τωρα εχω 11 μερες καθυστερηση υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης εχω αγχωθει παρα πολυ!!σταδιακα υπαρχουν κ καποιοι πονοι στην κοιλια μ ιδιοι με αυτους της περιοδου!!θα ηθελα την αποψη σας σημειωση δεν εχω επισκεφτει ακομη γυναικολογο!!σας ευχαριστω πολυ για την αναγνωση περιμενω απανβτηση σας!!
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#28245
Αφου ενδιαμεσα  ειχες ΄΄περιοδο΄΄  (το αιμα οφείλοταν στο χαπι), δεν εισαι εγκυος...
Ο  κυκλος θα τακτοποιηθει...
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!