default_mobilelogo
  Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012
  3 Απαντήσεις
  3.2K διαβάστηκε
Κύριε Ζησιμόπουλε κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια!
 
Έχω κύκλο μάλλον ασταθή, συνήθως 22 με 28 μέρες, με μεγαλύτερο 1 φορά πριν 20 μήνες στις 35 μέρες. Τελευταία μου περίοδος στις 27.9 και τελευταία επαφή είχαμε στις 8.10. Στις 28.10 (31 μέρες) έκανα τεστ selfcare και βγήκε αρνητικό. Δεν έχω κανένα γυναικολογικό, ούτε άλλο θέμα υγείας, δεν παίρνω, ούτε χρειάστηκα ποτέ καμία θεραπεία για οτιδήποτε. Συμπώματα μάλλον δεν θεωρώ πως έχω, εκτός από λίγα υγρά ελαφρώς κολλώδη, λευκά και άοσμα, κάποιες πολύ ελαφρές ζαλάδες εδώ και 5 μέρες τα μεσημέρια και χαμηλά πού λίγα και πολύ ελαφρά πονάκια.
Έχω καθυστέρηση ή υπολογίζεται μόνο μετά τις 35 μέρες, το μέγιστο του κύκλου μου παρότι μόνο μια φορά παλιά?
Και κυρίως, υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
 
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#27652
Αγαπητή Φίλη!
Αν ειχες  συλλαβει  από τις  σχεσεις της  8.10.2012,   το  τεστ κυήσεως θα ήταν λογικά  θετικο  τοτςε που  εγινε,,..
Για  αλλου ιδους  καθυστερηση  προκειται.. Η περιοδος - λογικά - από μερα  σε μερα  θα ,εμφανιστεί...
Στην αναγκη,  θα  πρέπει να  το δεις..
Μαλλον  στον  κυκλο αυτό  είτε   μετατεθηκε  η  ωοθυλακιοορρηξία,  ή  ίσως  σχηματιστηκε  ενα  κυστικό  ωοθυλακιο.. (ενα   ωάριο  που δεν...΄΄εσκασε΄΄....
Θα  δειξει... 
 
Δεν  θεωρώ   ότι  προκειται  για κατι  σοβαρό.. Πισω  παό κατι τετοια,  κρυβονται  συχνά   και   παραδικά  ψυχογενή αιτια
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#27653
Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως σήμερα ήρθε.
Δηλαδή η ωορηξία έγινε την 37-14=24η μέρα? Με τέτοιο εύρος κύκλου, γιατρέ, 22-28 μέρες που τώρα πήγε στις 37 και είχα και ένα 19, πώς και ποιες μπορώ να υπολογίζω ως γόνιμες μέρες?
 
Και πάλι ευχαριστώ
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#27654
Αν δεν τακτοποιηθει  ο  κυκλος,  δεν  μπροεις  να  υπολογισεις,,,
Μαλλον θα  στρωσει  από  μονος   του,... Αν οχι,  θα το  κοιταξεις  με τον γυναιολογο  σου
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!