default_mobilelogo
  Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012
  3 Απαντήσεις
  2.6K διαβάστηκε
Καλημερα γιατρε,
να συμπληρωσω στην ερωτηση μου και τα αποτελεσματα της βιοψιας:
"
Σε πολλαπλές τομές που εξετάσθηκαν, σε υλικό άφθονων αιματοπηγμάτων αναδεικνύονται ιστοτεμάχια ενδομητρικού ιστού, παραγωγικού τύπου.
Συμπεριλαμβάνονται ιστοτεμάχια με αρχιτεκτονική και μορφολογικά χαρακτηριστικά ενδομητρικού πολύποδα και αποτρίμματα μεταπλαστικού πλακώδους επιθηλίου, το χαλαρό υπόστρωμα των οποίων φέρουν άφθονα χρόνια φλεγμονώδη φαινόμενα.
Στοιχεία κακοήθειας στο υλικό που εξετάσθηκε δεν βρέθηκαν."
 
Ο γιατρός μου είπε να περιμένουμε λίγο πριν την απόξεση μήπως και ελατωθεί η αιμμοραγία γιατί από τη φλεγμονή υποψιάζεται ότι υπάρχουν χλαμύδια και μου έδωσε ciproxin. παρεπιπτώντως παίρνω vibramycin εδώ και δύο μήνες για βλεφαρίτιδα και ο γυναικολόγος είπε οτι πιθανώς και το μικρόβιο στα μάτια είναι επίσης χλαμύδια.
είναι γεγονός ότι σε εξέταση σπέρματος του συζύγου πρόπερσι βρέθηκαν χλαμύδια αλλά σε άλλες δύο εξετάσεις δεν βρέθηκαν. πήρε θεραπεία για μια εβδομάδα αλλά ο γιατρός λέει ότι δεν εκριζώνονται έτσι εύκολα τα χλαμύδια και έδωσε και σε εκείνον αντιβίωση.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν συμφωνείτε με αυτή τη διάγνωση γιατί από ό,τι φαίνεται η υστεροσκόπηση παραλίγο να κάνει κακό αντί για καλό γιατί όπως μου είπε ο γιατρός ο ορός που ρίχνουν μέσα στη μήτρα έκανε τα χλαμύδια να επεκταθούν ίσως. Οπότε τώρα θέλω να έίμαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις μου.
 
Ευχαριστώ πάρα πολύ
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#27424
Αγαπητή φίλη.
Η αναμονή εξαρτάται από τη γενική σου εικόνα, από τον αιματοκρίτη και από την πορεία της κολπικής αιμόρροιας.
Θα είσαι σε επικοινωνία με το γιατρό σου και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#27425
Καλημέρα και πάλι γιατρέ,
Θα σας απασχολήσω λίγο ακόμα σχετικά με την μητρορραγία μου. Έκανα τελικά εξέταση αιματοκρίτη και βγήκε 36 οπότε ο γιατρός είπε ότι μπορούμε να περιμένουμε. Στον χθεσινό υπέρηχο είδε λίγο καλύτερα το ενδομήτριο (1 χιλιοστό λιγότερο και λίγο ξεπρησμένο) και εγώ είδα μαύρο ιστό στη σερβιέτα, οπότε από ό,τι είπε ο γιατρός η μήτρα κάνει προσπάθεια να αποβάλλει το ενδομήτριο.
Δυστυχώς όμως, ενώ μου έδωσε ciproxin 1000 και σίδηρο, φυλλικό οξύ και νεβρομπιόν (πριν κάνω εξέταση αιματοκρίτη) κάτι από όλα μου έκανε αλλεργία και η παλάμη μου έγινε καστανοκόκκινη!
Έτσι τα διέκοψα όλα και τώρα θα ξαναρχίσω σιγά σιγά από τις βιταμίνες και μετά με rulid.
Ίσως πάρω primolut από Δευτέρα μήπως και σταματήσει η αιμορραγία και καθαρίσει το ενδομήτριο.
Ήθελα να σας ρωτήσω αν συμφωνείτε με το primolut και αν έχετε την ίδια άποψη για τα χλαμύδια και το rulid που σας είπα στο προηγούμενο μήνυμα καθώς και για τις βιταμίνες και το σίδηρο δεδομένου πλέον του καλού αιματοκρίτη.
 
Ευχαριστώ πολύ
 
υ.γ. Ο γιατρός λέει ότι καλύτερα είναι να αποφεύγεται η απόξεση σε γυναίκα που δεν΄εχει γενήσει
 
 
 
 
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#27426
Αγαπητή φίλη.
Εφόσον μπορείς να περιμένεις, θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του συναδέλφου που σε παρακολουθεί.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!