default_mobilelogo
  Κυριακή, 08 Ιουλίου 2012
  1 Απαντήσεις
  4.8K διαβάστηκε
αδιαθετησα στις 14-6 καθηστεριμενα,λογο ληψης προγεστερονης μετα απο σπερματεγχηση στις 25-5, στις 22-6 ειχα ενα οοθηλακιο 16mm,ειχα επαφες σχεδον μερα παρα μερα, μετα απο μια εβδομαδα αρχισα να εχω καφε υγρα και πονακια χαμηλα.πηγα ξανα για υπερηχο και το οοθηλακιο ηταν 23mm.19 μερα του κυκλου. ο γιατρος μου ειπε οτι η ειναι οοριξια η ειναι ορμονικο..και οτι θα αδιαθετησω νωριτερα.ειχα επαφη εκεινη τη μερα και την επομενη.μετα τα καφε υγρα σταματησαν.δεν ηρθε περιοδος.
σημερα ειναι 25 μερα νιωθω λιγα τραβηγματα χαμηλα και μια μικρη ενοχληση στη μεση.
τι μπορει να ηταν ολο αυτο?
ποτε θα αδιαθετησω? θα καθηστερησει?μπορει να ειναι κατι αλλο ολο αυτο?
μπορει να καθηστερησει ι οοριξια?και να εγινε στις 20-6?
ο κυκλος μου ειναι 27-28 μερες.
υπαρχει περιπτωση αν δεν ερθει περιοδος σε 3 μερες να εχει επιτευτει εγκυμοσηνη?
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#25856
Αγαπητή Φίλη!
Μπορει  να  εκανες   ωοθυλακιορρηξάι αργά, 
μπορει   να μην εκανες  ωοθυλακιορρηξία.\
μπορει  να  εκανες   ωοθυλκιορρηξία   και να συνελαβες (το λιγοτερο  πιθανο)
Αιμορροια στην συγκεκριμεμνη χρονικη  περίοδο  μπορει  να υπαρξει , σε καθε περιπτωση  από τις παραπάνω, κάθε φορά  για άλλο  λογο..
Τι   το συζητμαε  όμως τωρα;   Ατυχώς δεν διαθετουμε ενα  θερμοδιάγραμμα..
Σε λιγες μερες  θα δειξει.. Στην αναγκη με ενα   τεστ  κυλησεως,  η μαινεα εξεταση..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!