default_mobilelogo
  Σάββατο, 19 Μαϊος 2012
  1 Απαντήσεις
  1.9K διαβάστηκε
Γεια σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι που λίγο με προβλημάτισε.Είμαι έγκυος( 30 ετών) στο δεύτερο παιδάκι μου και εχτές έκανα την αυχενική διαφάνεια με τα εξής αποτελέσματα:
 
Ηλικία κύησης :    12 εβδ + 5 ημ.
Καρδιακοί παλμοί :  150/ λεπτό
Μήκος εμβρύου :     71,8 mm
Αυχενική διαφάνεια:   1,60 mm
Ομφάλιος λώρος :  3 αγγεία
Ρινικό οστό ορατό
Σε συνδυασμό με τις αιματολογικές τα αποτελέσματα είναι:
Τρισωμία 21:     1:12862
Τρισωμία 18:     1: 32575
Τρισωμία 13:      1: 101859
Στη διάρκεια της εξέτασης ο γιατρός μαζί με άλλες μετρήσεις μου ανέφερε οτι το ρινικό οστό είναι 0,23cm και οτι απο τόσο πρέπει να είναι δηλαδή είμαστε στο κατώτατο φυσιολογικό.Δεν μου το είπε σαν κάτι ανυσηχητικό απλά εγω αγχώθηκα λίγο και θα ήθελα τη γνώμη σας.Να σας πω επίσης οτι περιμένουμε αγοράκι και οτι ο υπέρηχος το βγάζει 5 ημέρες μεγαλύτερο. Ακόμα ο γιατρός μου είπε οτι έχει πολύ καλή γωνία προσώπου( αν το λέω σωστά) και  βρήκε όλα τα όργανα του μωρού πάρα πολύ καλά!
 
Πιστεύετε ότι άδικα με έπιασε το άγχος?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#24893
Αγαπητή Φίλη!
Ναι, τελειως άδικα  αγχώνεσαι..
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!