default_mobilelogo
  Πέμπτη, 17 Μαϊος 2012
  1 Απαντήσεις
  2.1K διαβάστηκε
καλησπέρα σας,ο λόγος που σας γράφω ειναι οτι έκανα καλλιέργια και βρέθηκε gardnerella vaginalis.είχα ακολουθήσει ξανά θεραπεία με χάπια flagyl και κρέμα climycen αλλα δεν έφυγε. άλλαξα γιατρό,ο νέος γιατρός μου έδωσε κολπική κρέμα ygielle. και να επαναλάβω ξανά την καλλιέργια. τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να φύγει εντελώς? κολπικές πλύσεις με ξύδι μπορώ να κάνω παράλληλα με τη θεραπεία της κρέμας? μπορώ να πάρω lactofemme χαπάκια? συγγνώμη για την αναφορά μου σε μάρκες προιόντων. περιμένω την απάντηση σας.
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#24847
Αγαπητη  Φίλη!
Οσο γινεται φαρμακευτική θεραπεια,  οι πλύσεις  με αρραιομένο  ξυδι (1 προς 3 ) δεν ειναι  σκόπιμες...
Οταν η φαρμακευτική αγωγη τελειώσει.   μπορει κανείς να  χρησιμοποιησει την τοπικη θεραπεια με γαλακατοβακιλλους (ενδοκολπικη τοποθέτηση)  για   αποκατασταση  της  κολπικης χλωριδας.. 
θα  σου  πει σχετικά  ο/η γιατρός  σου...
Φιλικά
Π.Ζ
 
)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!