Καλησπέρα γιατρέ.
Από την σύζυγο:
Είμαι έγκυος και σήμερα μόλις μπήκα στη 15η εβδομάδα κύησης, πιστεύω να μην κάνω κάποιο λάθος ως προς αυτό δεδομένου ότι η 1η μέρα της τελευταίας περιόδου ήταν η 21/1/2012, με βάση αυτά έχει λογικά παρέλθει το 1ο 3μηνο της εγκυμοσύνης.
Στις 27/3/2012 έκανα καλλιέργεια κολπικού υγρού στην οποία και διαγνώστηκε οτι έχω μύκητες, αερόβια candida albicans ο γυναικολόγος μου μου συνέστησε σαν θεραπεία ένα υπόθετο εφάπαξ, το lomexin των 600mg. Διάβασα στο φυλλάδιο οδηγιών ότι κάτι τέτοιο δε συνιστάται στο 1ο 3μηνο της κύησης οπότε κατόπιν τηλεφωνήματός μου στο γιατρό μου είπε ότι θα μπορούσα να το πάρω και μετά το πέρας του 1ου 3μήνου.
Με βάση τα στοιχεία που σας έδωσα θεωρείται ασφαλές για το έμβρυο να ξεκινήσω την εν λόγω θεραπεία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!
