default_mobilelogo
  Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012
  1 Απαντήσεις
  2.1K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ένα ζήτημα που με απασχολεί. Έχω σταθερό κύκλο περιόδου περίπου 29-33 ημερών και σταθερή σχέση 1,5 χρόνου. Όταν ήμουν στην 4μέρα του κύκλου μου, και ενώ μου είχε μόλις τελειώσει η περίοδος,κάναμε σεξ με εκσπερμάτωση μέσα στον κόλπο.  Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης σε αυτές τις μέρες?? Γενικά το σεξ με περίοδο έιναι ασφαλές και όσον αφορα την αντισύλληψη και όσον αφορά άλλα θέματα ? ( έχω διαβάσει ότι έχει κατηγορηθεί για συσχετισμό με την ενδομητρίωση). Τα αντισυλληπτικά χάπια είναι η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης μέτα το προφυλακτικό? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#23498
Αγαπητή φίλη.
Ασφαλώς και δεν είσαι έγκυος από την συγκεκριμένη επαφή αλλά προσωπικά δεν συστήνω επαφές κατά τη διάρκεια της περιόδου.
Αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις, το αντισυλληπτικό χάπι είναι αποτελεσματικότερο.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!