default_mobilelogo
  Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας!! Η τελευταία μου περίοδος ήταν 19-1-2012 και τον τελευταίο χρόνο ο κύκλος μου έχει σταθεροποιηθεί και κυμαίνεται από 29-34 μέρες. Σήμερα βρίσκομαι στη 2η μέρα καθυστέρησης όμως έχω ανησυχήσει λίγο επείδη τους 3 τελευταίους μήνες η περίοδός μου ήταν πάντα σταθερή κάθε 30 ημέρες. Μία βδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομήνια περιόδου ήρθα σε επαφή (μετά από 2 μήνες περίπου) με χρήση προφυλακτικού το οποίο όμως τοποθετήθηκε έπειτα 2-3 λέπτα από την αρχή της πράξης. Μήπως υπάρχει κάποιος κίνδυνος εγκυμοσύνης από τα προσπερματικά υγρά?? Επίσης να προσθέσω πως ο μήνας που έφυγε ήταν γεμάτος άγχος και γενικά πολλά αρνητικά συναίσθηματα... Αυτό συνηγορεί στην καθυστέρηση? από την Κυριακή έχω ενοχλήσεις στην κοιλιά και στην μέση αλλά και κάποια καφέ υγρά όμως η περίοδος πουθενά!!! ποια η γνώμη σας??
ευχαριστώ πολύ... :)
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#23436
Αγαπητή  Φίο΄λη!
Τι γνωμη να εχω με  2  μερες καθυστερηση ;    θα δουμε ... Δεν  πιστεύω  να  εισαι  έγκυος..   Αν  ωστοσο   η  περίοδος  δεν  ελθει, σε 8  μερες   θα   κανεις ενα τεστ  κυησεως ,
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!