default_mobilelogo
  Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
Γιατρέ μου,
πίνω αντισύλληψη για την αποφυγή εγκυμοσύνης για πολύ καιρό τώρα και επιπρόσθετα ο σύντροφος μου χρησιμοποιεί προφυλακτικό για μεγαλύτερη σιγουριά, είμαι στην 27η μέρα του κύκλου μου (28 μέρες είναι ο κύκλος μου) κι έχω παρατηρήσει καφέ κηλίδες αίματος στο σερβιετάκι. Είναι δυνατόν να είμαι έγκυος? Αν αύριο δεν έρθει η περίοδος?
P.S : Ξέχασα να πιω το χάπι 2 η 3 φορές αλλά δεν ήρθαμε σε επαφή εκείνες τις μέρες ούτε θυμάμαι να ήταν οι γόνιμες μου μέρες
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#23328
Αγαπητή φίλη.
Από την περιγραφή σου, δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος.
Έτσι κι αλλιώς, οι καφέ κηλίδες είναι προεόρτια περιόδου και όχι εγκυμοσύνης, στην περίπτωσή σου.
Οπότε μην ανησυχείς, επίκειται η περίοδός σου τις επόμενες ημέρες.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!