default_mobilelogo
  Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012
  1 Απαντήσεις
  2.5K διαβάστηκε
Καλησπέρα ,
Πριν 10 περίπου μέρες άρχισα να νιώθω ένα ελάφρύ πόνο κάτω δεξιά στη κοιλιά όταν ξάπλωνα ο οποίος όμως περνούσε αν άλλαζα στάση συνήθως άν γύριζα στην αριστερή πλευρά και τοποθετούσα το δεξί πόδι λίγο ψηλότερα.
 Στην πορεία όμως αυτός ο πόνος έγινε πιο έντονος και όποια κίνηση και αν έκανα στο κρεββάτι  παρέμενε . Με αποτελέσμα να κοιμάμαι διακοπτόμενα ή και καθόλου αν πάρω μισό mesulid περνάει αλλα το επόμενο βράδυ πάλι τα ιδια.
Δυσκοιλιότητα ή διάρροια δεν έχω και γενικά δεν΄έχω καμμία άλλη ενόχληση κατα τη διάρκεια της μέρα, ίσως  μια μικρή αίσθηση βάρους αν κάθομαι πολύ ώρα . Τα ούρα μου έχουν φυσιολογικό χρωμα , όπως επίσης δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης γιατί πέρνουμε προφυλάξεις και είμαστε αρκετά σχολαστικοί σε αυτό.
Τέλος είμαι 27 χρονών  και η προηγουμενη γυναικολογικη εξέταση πριν 2 χρονια είχε δείξει μια πολύ μικρή κύστη οπου η γυναικολόγος ειπε οτι δεν ειναι τίποτα το ανησυχιτικό.
Τι μπορεί να είναι αυτό;
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#22912
Αγαπητή Φίλη!
Δύο χρόνια ειναι  πολύς καιρός...
Να σε  δει ένας γυναικολογος,  μηπως υπάρχει  καποιο  πρόβλημα  από την σύστοιχη  ωοθήκη,,
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!