default_mobilelogo
  Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2.9K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας,
πρόσφατα είχα ένα ατύχημα κατα την σεξουαλική επαφή με το αγόρι μου καθώς το προφυλακτικό βγήκε και έμεινε μέσα μου.το έβγαλα και αμέσως μετά πήγα στο φαρμακείο.Εκεί ο φαρμακοποιός μου είπε οτι το χάπι της επόμενης μέρας που υπήρχε πιο παλιά έχει αποσυρθεί και υπάρχει ενα καινούργιο το οποίο ειναι για 5 μέρες μετά,το ellaone.Η περίοδος μου είχε έρθει στις 4 Νοέμβρη και το περιστατικό έγινε στις 26 Νοέμβρη.Αυτό το μήνα ακόμα δεν μου έχει έρθει η περίοδος και δεν είχα κανένα σύμπτωμα απο το χάπι ουτε καθόλου αίμα.υπάρχει περίπτωση να μην έχει ενεργήσει το χάπι?Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?Και επίσης υπάρχει περίπτωση το χάπι που μου έδωσε να μην ήταν αποτελεσματικό?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#22487
Αγαπητή φίλη.
Από την συγκεκριμένη επαφή, δεν έχεις συλλάβει.
Το χάπι σε καλύπτει αντισυλληπτικά, αν και δε χρειαζόταν να το πάρεις, αφού σύμφωνα με την περιγραφή σου, δεν ήσουν σε επικίνδυνη ημέρα.
Η περίοδος, θα έρθει τις επόμενες ημέρες.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!