default_mobilelogo
Νέο

Απορία!

  Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Καλημέρα γιατρέ!Για αλλη μια φορά θα ήθελα την πολύτιμη απάντηση σας για μια απορία μου!Είμαι στην 26 εβδομάδα κυήσεως και σήμερα ανάψαμε τζάκι το οποίο κάποια στίγμη άρχισε να "καπνίζει" πολύ προς τα έξω με αποτέλεσμα να ντουμανιάσει το σπίτι,εγω βέβαια άνοιξα αμέσως πορτες και παράθυρα ωστε να φύγει ο καπνός αλλα ωστόσο εισέπνευσα,βγήκα και η ίδια έξω γιατι το ένιωσα σαν να ήταν στο λαιμό μου και οταν ξαναμπήκα δεν υπήρχε καπνός παρα μόνο η μύρωδια η οποία μετά απο λίγο σχεδον έφυγε γιατι το σπίτι έμεινε αρκετή ώρα ανοιχτό.Αυτο το γεγονός μπορεί να κάνει κακό στο μώρό?Δεν νομίζω οτι εισέπνευσα πολύ αλλα επειδη ένιωσα οτι με πείραξε λίγο γι'αυτο σας ρωτάω...Σας ευχαριστώ πολύ!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#21921
Αγαπητή  Φίλη!
Κανένα  προβλημα  !
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!