default_mobilelogo
  Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.7K διαβάστηκε
ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΕΧΩ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!! Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ!ΕΣΥ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ 28 ΗΜΕΡΩΝ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΛΑΞ!

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ??
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΩ ΑΓΧΟΣ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!http://www.fertilityfriend.com/home/53d53
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#21162
Αγαπητή  Crispy!
Το  θερμοδιάγραμμα σου είναι  φυσιολογικό.  Δεν  μπορεί,  αν  όλα  τα άλλα είναι εν τάξει,  θα  πρεπει να  συλλάβεις.  Δεδομένου  ότι απέβαλες  τον Φεβριουάριο  και βέβαια  για ένα διάστημα   δεν  θα   ήταν σκοπιμο  να ξαναμείνεις έγκυος,  μου φαίνεται,  ότι  ανυπομονείς  άδικα. Η  πιθανότητα σύλληψης είναι  σε κάθε  κύκλο  περίπου 20%.  Αντιλαμβάνομαι,  ότι  ότι ασκείς  στον γιατρό σου  πίεση  για Action,  και δεν θάπρεπε,  κάτω από αυτές τις χρονικές συγκυρίες.  Θα  περίμενα - αν δε σε πηραν τα χρόνια -  τουλάχιστον ακομη  6 μηνες.

Για  την  ορμονικά  υποβοηθούμενη  αναπαραγωγή:  Δεν  είναι αποδεδειγμένο,  ότι η  πολλαπλή  ωοθυλακιορρηξία  πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες σύλληψης. Ιδιαίτερα οχι, με την ένοια διπλασιασμού -  τριπλασιασμού των  ωοθυλακίων  και  διπλασιες -τριπλάσιες  σύλλήψεις. Η  αντίληψη  αυτή   είναι  λανθασμένη.  Ενα  ακόμη  πρόβλημα  αίναι  και το θεμα  της πολυδυμίας,  που είναι σε καποιο βαθμό -  αναλογα με την μορφή διέγερσης   ωοθυλακίων -  δεδομένο.  Πολυδυμία σημαίνει  όμως και συχνότερες αποβολές  και βέβαια  συχνότερους  πρόωρους τοκετούς.! Αυτοι οι τελευταίοι, με τις προεκτάσεις τους  στην ποιότητα των  παιδιών,  αποτελούν  σοβαρώτατο κίνδυνο για το ζευγάρι. Προσωπικά καταφεύγω στην μέθοδο,  όταν  έχω  ν' αντιμετωπίσω  καποια  μορφή   διαταραχής  στην  ωοθυλακιορρηξία  και  σπάνια  για  λόγους  ανεξήγητης αιτιολογίας.

Ακόμη:  Αν  καταλήξεις σ΄ αυτού  του είδους την αντιμετώπιση,  θα συμβούλευα  προηγουμένως  να διενεργηθεί  έλεγχος βατότητας  σαλπίγγων,  ώστε ν΄ αποκλειστεί το μηχανικό αίτιο,  μια  και έχει  παρεμβληθεί  μία επέμβαση  και  να μην  υποβληθείς στην διαδικασία  χωρις καμία πιθανότητα  σύλληψης   Ωστόσο:   Πριν απ΄ όλα περιμένετε  για λίγο.!   

  Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!