default_mobilelogo
  Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.9K διαβάστηκε
Γιατρέ καλημέρα,
Αν θυμάστε και στο τελευταίο μύνημα που σας έστειλα στις 19/09/11 με τίτλο "Πόνος μετα απο ούρηση" μου είχατε πει για 9 στα 10 μιας πιθανής κυστίτιδας. Κάναμε λοιπόν την γενική ούρων όπου οπως μας είπε και ο γιατρός μας τα ανεβασμένα είναι τα πυοσφαίρια (20-25) αλλά και το θολό χρώμα των ούρων με λίγα βακτήρια  που μαζί με την κλινική εικόνα (ενόχληση δεξιά ψηλά αλλά και συχνοουρία) δείχνουν μια πιθανή κυστίτιδα. Μας παρέπεμψε για καλλιέργεια ούρων αλλά και αιματολογικές τις οποίες θα πάρουμε αύριο στις 27/09. Παρ''ολα αυτά της έδωσε ήδη αντιβίωση Augmentin 125mg με δόση 2 χάπια ανα 12ωρο για 8 μέρες! Μας επιβεβαίωσε πως η αντιβίωση δεν είναι επιβλαβής για το παιδί....επιπλέον την συμβούλεψε να τρώει γιαουρτάκια, να πίνει πολλά νερά και να κάνει πλύσεις με χαμομηλόνερο!  Είναι σίγουρα ακίνδυνη η συγκεκριμένη αντιβίωση για την περίπτωση μας? Πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο?
Φυσικά αφού ενημερώσουμε τον γιατρό μας για τα αποτελέσματα της  καλλιέργειας ούρων αλλά και τις γενικές αίματος  θα σας ενημερώσω για την εκ νέου έκβαση της κατάστασης.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας
Περιμένω απάντηση σας
Κώστας
 
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#21106
Ειστε  σε σωστό δρομο..
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!