default_mobilelogo
  Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2K διαβάστηκε
Γεια σας!Θα ηθελα να σας συγχαρω για το site και για τις χρησιμες πληροφοριες που δινει...Εγω θα ηθελα απλα να σας ρωτησω ποσες πιθανοτητες εχω για μια εγκυμοσυνη...Πρωτη μερα περιοδου ηταν 01/09,ηρθα σ'επαφη στις 09/09 αλλα δυστυχως ειχα ενα 'ατυχημα' με το προφυλακτικο και καποια ποσοτητα εφυγε μεσα..Να σημειωσω πως ειχαμε ερθει σ'επαφη τις προηγουμενες μερες και επισης ο κυκλος μου το τελευταιο τριμηνο ειναι σταθερος 27 ημερων...Απο σημερα νιωθω τα γνωστα μου συμπτωματα..πρηξιμο στο στηθος,στην κοιλια κλπ...Σας ευχαριστω για την προσοχη σας..!!!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#20888
Αγαπητή φίλη.
Θεωρητικά και μόνον, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα σύλληψης, εφόσον τα σπερματοζωάρια παραμείνουν ενεργά μέχρι την ωορρηξία σου.
Τα συμπτώματα που αναφέρεις δεν παραπέμπουν σε εγκυμοσύνη, είναι πολύ νωρίς άλλωστε αλλά πιστεύω ότι θα έρθει κανονικά η περίοδός σου.
Την επόμενη φορά, περισσότερη προσοχή με το προφυλακτικό.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!