default_mobilelogo
  Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.5K διαβάστηκε
Καλημερα,
στις16 αυγουστου ειχα περιοδο κανονικα και κοπηκε στις 21 που και αυτο ειναι κανονικα διοτι εχω λιγες ημερες.Ομως χτες το μεσημερακι ειχα λιγα υγρα με αιμα σαν βλεβα μικροσκοπικο.Απο το βραδυ χτες ειχα ροζ οταν σκουπιζομουν και σημερα το πρωι ειδα ενα μικρο σαν κομματι αιμα μεσα στην τουαλετα.Οταν ξανα πηγα αργοτερα δεν ειχα αιμα αλλα ροζ στο χαρτι.(Φετοσ δεν πηγα θαλλασα σχεδον καθολου).Εχω εντονεσ που και που συσπασεις καθολου πονο μεχρι στιγμησ και εντονο πιασιμο η μεση.τι μπορω να κανω εγω τωρα που ειμαι σε νησι και θα γυρισσω σπιτι μου 1 σεπτεμβρη??
ευχαριστω πολυ!!
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#20643
Αγαπητη  φίλη!
Αν εισαι  βεβαιη  ότι δεν   εισαι εγκυος  και το ενοχληαμ συνχιζει,  παρε  ενα   κοινο παυσιπονο... Θα περασει..
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!