default_mobilelogo
  Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011
  1 Απαντήσεις
  2K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝΕ 1-08 ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΙΣΩ?ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΙΣΩΣ??ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ!!
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#20585
Aγαπητή  Φίλη!
Δεν  ακουγεται  για  κατι σοβαρό...Αν βεβαια  η περιοδος αργησει,  ή  αν το ενοχλημα  συνεχίζει  και μετά την περιοδο,  θα πρέπει  να σε δει  ο γυναικολογος σου..
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!