default_mobilelogo
Νέο

??

  Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
καλησπερα!! ειμαι 20 ετων.πριν απο ενα μηνα περιπου ενιωθα ενοχληση οταν πηγαινα τουαλετα,και ετσι πηγα σε μικροβιολογο και τελικα βρηκαμε ουρολοιμωξη για την οποια πηρα κανονικα αντιβιωση. καθως περνουσαν οι μερες νομιζα ( ??? ) οτι η ενοχληση δεν μου ειχε περασει και ετσι οταν τελειωσα την αντιβιωση πηγα ξανα στη μικροβιολογο ουρα και για μεγαλυτερη σιγουρια μου πηρε κολπικο υγρο για να κοιταξει και αυτο.δεν βρηκε τιποτα και στα δυο.ολα ηταν φυσιολογικα.συμπληρωματικα θελω να σημειωσω οτι μετα απο σεξ.επαφες νιωθω για καποιο χρονικο διαστημα ενοχληση (τσουξιμο). μπορει ν μην εχουν σχεση μεταξυ τους,απλα τα αναφερω ολα. σκεφτομαι οτι μπορει απο το αγχος μου να νιωθω ενοχληση στην ουρηση (μετα τη σεξ. επαφη νιωθω σιγουρα) δεν αλλαζω ερωτικους συντροφους,εχω σταθερη σχεση εδω και χρονια.και ο γυναικολογος που κοιταξε το κολπο δεν βρηκε κατι παραξενο..... τι μπορει να συμβαινει?? υπαρχουν αλλες εξετασεις που να κανω για να βρω τελικα τι γινεται?? πρεπει να ανησυχω για κατι σοβαρο??
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#20111
Αγαπητή φίλη.
Πήρες αγωγή για ουρολοίμωξη, έκανες μετά επανεξέταση ούρων και κολπικού υγρού, εξετάστηκες από γυναικολόγο, όλα χωρίς παθολογικά ευρήματα.
Καλό είναι να τα ξεχάσεις όλα, να ηρεμήσεις και να παρακολουθείς μόνο, αν τα συμπτώματα από το ουροποιητικό επηρεάζονται πολύ μετά από την σεξουαλική επαφή.
Επικοινωνούμε αν αλλάξει κάτι.
Τίποτε άλλο.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!