default_mobilelogo
  Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
Καήμέρα γιατρέ!Θέλω τη γνώμη σας ακόμα μια φορά.Είχααποβολή τη 12η βδομάδα.Ο καρυότυπος εμβρύου έδειξε TURNER.Εκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας και τα αποτελέσματα είναι:
PT:13,6(10-13sec)μαρτυρας 11,2 συγκέντρωση προθρομβίνης70%(86-100%),INR:1.2
APTT:37,8(29-39sec)
Αντιπηκτικό λύκου LA1:30,9(<42sec)
APCR:0,89(0,80-2,0)
ΠρωτεΪνη C:105,2%(70-140%)
Πρωτεϊνη S:25,2%(59-118%)
D-Dimers:0,32(<0,5mg/L)
Αντιθρομβίνη ΙΙΙ:95,3%(75-125)
Ανίχνευση μετάλλαξης V-Leiden:Αρνητικό
Ανίχνευση μετάλλαξης G20210A:Αρνητικό
Ανίχνευση μετάλλαξης  C677T του MTFHR:Θετικό(ετερόζυγος φορέας).
Δηλαδή έχω?χρειάζεται επανάληψη κάποια?τί γίνεται απο δω και πέρα?έχω παραλείψει κάποια εξέταση που νομίζετε οτι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#19897
Αγαπητή φίλη.
Επειδή μπήκες στη διαδικασία εξετάσεων, αυτό σημαίνει ότι σε επόμενη εγκυμοσύνη, με τεστ κυήσεως θετικό, θα  σου ξεκινήσει ο γιατρός σου μια παιδική ασπιρίνη και ή υποδόριες ενέσεις ηπαρίνης.
Επειδή όλα αυτά δεν έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αξία, είναι καλύτερα να μιλήσεις μαζί του και ίσως συμβουλευτείς και κάποιον γενετιστή.
Ασφαλώς, το να επαναλάβεις τώρα αντισώματα για TOXO ή CMV, δεν έχει προγνωστική αξία.
Προσωπικά, επιμένω στους ισχυρισμούς μου από προηγούμενη επικοινωνία και θα ξεκίναγα προσπάθειες για νέα εγκυμοσύνη χωρίς κάποια άλλη εξέταση ή φαρμακευτική αγωγή.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ. 

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
