default_mobilelogo
  Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  4K διαβάστηκε
Καλημερα σας
Πριν 14 μέρες γέννησα με καισαρική ένα υγιές κοριτσάκι. Ταυτόχρονα αφαίρεσα και μια κύστη ενδομητρίωσης και όλα πήγαν καλά με την επέμβαση. Ήδη σήμερα κινούμαι άνετα και μπορώ να σκύβω χωρίς να πονάω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τον Αυγουστο, που θα έχω σαραντήσει, θα μπορώ να κάνω μπάνιο στη θάλασσα? Επίσης, γυμναστική σε χαλαρούς ρυθμούς πότε μπορώ να ξεκινήσω? Τον Οκτώβρη είναι νωρίς ή όχι?
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#19794
Αγαπητή φίλη.
Εφόσον είσαι καθαρή από λόχεια, το μπάνιο στη θάλασσα επιτρέπεται.
Επίσης, μέχρι τον Οκτώβριο, θα έχει επανέλθει πλήρως η μήτρα σου και η κοιλιακή σου χώρα, στην προ εγκυμοσύνης κατάσταση και μπορείς να ξεκινήσεις χαλαρή γυμναστική.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!