default_mobilelogo
  Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2.3K διαβάστηκε
Καλημέρα σας. Λόγω ενδεχόμενης  περιόδου την εβδομάδα των καλοκαιρινών διακοπών ο γυναικολόγος μου πρότεινε τα χάπια duphaston ένα πρωί - βράδυ 5 ημέρες πριν την πρώτη μέρα της περιόδου και να τα σταματήσω μόλις επιστρέψω και θα μου έρθει αμέσως.Εσείς συμφωνήτε με αυτήν την αγωγή, υπάρχουν παρενέργειες και τι είδους?
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#19714
Αγαπητή φίλη.
Από την στιγμή που πήρες οδηγίες από το γιατρό σου, μόνο να προσθέσω 2 πράγματα μπορώ: θα προσέχεις να μην καταναλώνεις πολύ αλάτι στα φαγητά σου και θα αυξήσεις την ποσότητα των υγρών που πίνεις.
Θα τα πας καλά...
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!