default_mobilelogo
  Πέμπτη, 19 Μαϊος 2011
  1 Απαντήσεις
  1.7K διαβάστηκε
καλημερα θα ηθελα να ακουσω κ την δικια σας αποψη κ.ΚΟΦΙΝΑΚΟ εχω κανει λαπαροσκοπηση για λογο κλειστεις σαλπιγγας η οποια ανοιξαμε!εχουν περασει 6 με 7 μηνες προσπαθειων κ ακομα τιποτα!η ηλικια μου ειναι 23-24 πρεπει να κανω κ αλλες εξετασεις?ο αντρας μου εχει κανει μονο σπερμοδιαγραμα το οποιο ειναι αρκετα καλο!τι αλλο να κανω εχουν περασει σχεδον 3 χρονια κ νιωθω οτι καθομαι με σταυρωμενα χερια νιωθω οτι τελεινει η υπομονη μου!!!!! σα ςπαρακαλω τι μου συμβουλευετε να κανω!κ μια ακομα ερωτησε υπαρχει περιπτωση να εχω πολυποδα κ να μην το εχει διαγνωση ο γιατρος μου??ευχαριστω
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
#19041
Αγαπητή φίλη.
Ο πολύποδας ενδομητρίου διαφαίνεται στο ενδοκολπικό υπερηχογράφημα.
Για το θέμα της σάλπιγγας, όπως σου εξήγησε και ο συνάδελφος κύριος Ζησόπουλος, μπορείς να το εξετάσεις ξανά με μια σαλπιγγογραφία, μεταξύ 7ης και 9ης ημέρας του κύκλου σου.
Επίσης, καλό είναι να θέσετε επί τάπητος όλα τα στοιχεία που υπάρχουν με το γιατρό σου, ο οποίος σε παρακολουθεί και σε γνωρίζει, έτσι ώστε να βρείτε λύση για επίτευξη εγκυμοσύνης.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!