default_mobilelogo
  Πέμπτη, 07 Απριλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  3K διαβάστηκε
παιρνω αντισυλληπτικα τα yasminela για λογους αντισυλληψψης και μονο! πριν 2 βδομαδες τα ξεκινησα και τα παιρνω την ιδια ωρα καθε μερα και τα ξεκινησα την πρωτη μερα της περιοδου....της 4 τελευταιες μερες ομως το στηθος μου εχει πριστε αρκετα και εχω συχνα πονους χαμηλα στην κοιλια και λιγο αιμα σε ολη την διαρκεια της μερας....ειναι φυσιολογικο αυτο η κατι συμβανει???
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#18452
Αγαπητή φίλη.
Τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι μέσα στις παρενέργειες των χαπιών, όπως αναγράφεται και στο φύλλο οδηγιών.
Θα συνεχίσεις κανονικά τη λήψη τους και θα περιμένεις την επόμενη περίοδο, στο διάστημα της διακοπής τους.
Αν όλα εξελίσσονται καλά, θα συνεχίσεις με το επόμενο κουτί γιατί συνήθως έχουμε ύφεση παρόμοιων συμπτωμάτων, με το πέρασμα των ημερών.
Αν τα συμπτώματα συνεχίσουν να σε ενοχλούν, θα μιλήσεις με το γιατρό σου.
Αντισυλληπτικά πάντως, είσαι καλυμένη.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!