default_mobilelogo
  Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2.3K διαβάστηκε
Καλησπέρα,

Ο σύζυγός μου θα χρειαστεί να πάρει αντιβίωση CELEBREX 200mg για μια κήλη που έχει στην μέση ενώ παράλληλα σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι αυτόν τον μήνα.
Θα ήταν καλύτερα να ολοκληρώσει την θεραπεία και μετά να έρθουμε σε επαφές ή είναι ασφαλής αυτή η αντιβίωση για την ποιότητα του σπέρματος?
Ο γιος μας είναι 20 μηνών και έχω στο ιστορικό μου μια παλλίνδρομη κύηση (8 εβδομάδων) πριν από αυτόν.
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρινση.
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#18295
Αγαπητή φίλη.
Το σκεύασμα που αναφέρεις, είναι μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες, όχι αντιβίωση.
Σε κάθε περίπτωση, δεν επηρεάζεται το σπέρμα, μπορείς να έχεις επαφές κανονικά.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
