default_mobilelogo
  Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  8.3K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ, ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ  ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ. ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΕΚΤΟΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΚΑΦΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 31/01/2011 ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 17η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.
ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ, ΗΜΟΥΝ 15η ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΝΗΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 31/01 Η ΡΟΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΣΠΩ , ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΜΗΝΟ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΑΥΤΟ? 
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#17735
Αγαπητή φίλη.
Μόνο υπόθεση εργασίας μπορώ να κάνω.
Είτε πρόκειται για κάποια τραχηλίτιδα και εμφάνισες λίγο αίμα μετά την επαφή είτε πρόκειται για σύμπτωμα ωορρηξίας που συνέπεσε με την επαφή.
Μπορεί να έχει σχέση με το πρόσφατο ιστορικό σου.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή η εξέταση από το γιατρό σου έγινε λίγο καιρό πριν, δε χρειάζεται να ανησυχήσεις, θα αποκατασταθεί από μόνο του τις επόμενες ημέρες.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!