default_mobilelogo
  Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2K διαβάστηκε
Καλημέρα
Τελικά μετά από τόσο καιρό αναμονής ή εγκυμοσύνη δεν ήρθε είδη κλείσαμε 19 μήνες προσπάθειας έτσι πήραμε την απόφαση να πάω να δω τον γιατρό μου για παρακολούθηση του κύκλου.
Στην εξέταση που μου έκανε βρήκε ένα κυστικό ωοθυλάκιο στην ωοθήκη όπου υπάρχει και το ωάριο το οποίο σύμφωνα με τις μετρήσεις θα απελευθερωθεί σε δυο μέρες. Μου είπε ότι είναι πολύ μικρή η κίστη και δεν θα κάνουμε τίποτα θα φύγει μόνη της . Όντως έτσι είναι ?
Τώρα όσο αφορά τα υπόλοιπα μου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα φταίει το σπέρμα που δεν έχω μείνει έγκυος. Έτσι μου πρωτινέ να παρακολουθήσουμε 3 κύκλους και  αν δεν μείνω έγκυος να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση με προϋπόθεση το σπέρμα το συζύγου να είναι στα επίπεδα που ήταν στο σπερμοδιαγραμμα (ελαφρού βαθμού ασθενοσπερμία) .  πως το βλέπετε αυτό ? σας έχω στείλει και το σπερμοδιάγραμμα και μου είχατε πει και εσείς ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα αλλά δεν είναι και υπογόνιμο  ( το ίδιο μου είπε και ο γιατρός μου) απλά δυσχεραίνει πιθανός τη σύλληψη.
 
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#17395
Αγαπητή Φίλη!
Προκειται για  μιαι  πολυ λογική προσεγγιση του προβληματος...
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!