default_mobilelogo
  Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  3K διαβάστηκε
Καλησπερα και συγχαρητηρια για την ιστοσελιδα σας. Ειμαι 33 χρονων και εχω εμφανισει στα εξωτερικα χειλη εδω και ενα χρονο μικρα γρομπαλακια που κατα καιρους πονανε και με φαγουριζουν.Στην αρχη δεν φαινεται να εχουν κεφαλακι,αλλα μετα απο πεντε εξι μερες σκληραινουν και αποκτουν ενα ασπρο κεφαλακι.Σε ελεγχο που εκανα μονη μου καταφερα να πατησω με πολυ μεγαλη ευκολια καποια απο αυτα και εβγαλαν ενα ασπρο σμηγμα,λευκο και σχεδον συμπαγες.Φευγουν και επανερχονται ανα δυο βδομαδες.Οταν λεω φευγουν,απλα δεν παρουσιαζουν εξαρση.Δεν εξαφανιζονται τελειως.Πηγα στο γυναικολογο μου,ο οποιος μου ειπε οτι ισως ειναι ερπης.Στο ιντερντετ ομως βρηκα φωτογραφιες και περιγραφες του ερπη και δεν βρηκα πολλα κοινα στοιχεια.Να σημειωσω οτι ειχα παλια κονδυλωματα και εκανα και το εμβολιο κατα του HIV.Το παπ τεστ που εκανα πριν μια βδομαδα ειναι φυσιολογικο.Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.Βοηθηστε με σας παρακαλω.Ευχαριστω.
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#17267
Αγαπητή φίλη.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πειράζεις αυτά τα γρομπαλάκια.
Θα επισκεφτείς το γυναικολόγο σου, ο οποίος και θα βγάλει μια διάγνωση, ώστε να πάρεις την σωστή αγωγή.
Αν δεν σε βοηθήσει εκείνος, μπορείς να απευθυνθείς και σε δερματολόγο.
Διαφορετική αντιμετώπιση έχει ο ιός του έρπητα και διαφορετική τα κονδυλώματα.
Επίσης, σε πρόβλημα διάγνωσης, συνηθίζεται η λήψη υγρού από τα σπυράκια, από μικροβιολόγο, για να γίνει η σχετική καλλιέργεια του υλικού.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!