default_mobilelogo
  Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.3K διαβάστηκε
ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΙΝΟΑΔΕΝΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΑ 1,83*0,92 ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ 2,66*0,78. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ Η ΟΧΙ. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#16858
Αγαπητή φίλη.
Τα ινοαδενώματα, είναι καλοήθεις σχηματισμοί και δε μας ανησυχούν.
Συζητάμε την περίπτωση της αφαίρεσης, είτε όταν είναι μεγαλύτερα από 3 εκ. είτε όταν βρίσκονται σε τέτοιο σημείο στο μαζικό αδένα που προκαλούν δυσφορία στη γυναίκα.
Επίσης, δε θα σου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα σε περίπτωση εγκυμοσύνης.
Άποψή μου, να τα παρακολουθείς με ετήσιο υπερηχογράφημα μαστών.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!