default_mobilelogo
  Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.1K διαβάστηκε
Κύριε Ζησόπουλε καλησπέρα,
Επειδή νομίζω ότι πρέπει και για ευχάριστες ειδήσεις να σας ενημερώνουμε και όχι μόνο για τα προβλήματά μας, θα ήθελα να σας πω ότι η 2η σπερματεγχυση πέτυχε!!! Είμαι έγκυος!!!!
Η πρώτη χοριακή έδειξε 124 (5 ημέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και 13 μετά την σπερματέγχυση) και η δεύτερη χοριακή 460 (2 ημέρες μετά την 1η).  Τώρα στις 23/12 πάω για την 3η χοριακή και μου είπε ο γιατρός ότι την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε και υπέρηχο.  Ευχομαι να πάνε όλα καλά!!
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά και να σας ευχηθώ καλές γιορτές με αγάπη και υγεία σε εσάς και στη οικογένειά σας. 
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#16855
Eυχόμαστε ΄΄καληξ  πορεία΄΄ στο  μωρό και   καλες γιορτες  σε  όλους  σας !
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!