default_mobilelogo
  Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.9K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το έργο σας,

είμαι νηπιαγωγός και είμαι 5 μηνών έγκυος. Πρόσφατα ενημερώθηκα οτι ο παππούς ενός μαθητή μου έκανε θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο. Θα ήθελα να μάθω για πόσες ημέρες θα πρέπει να αποφεύγω επαφές με τον συγκεκριμένο κύριο και επίσης αν το εγγονάκι του είναι ικανό να μου μεταδώσει ραδιενέργεια σε περίπτωση που έχει έρθει σε επαφή με τον παππού του.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#16357
Η ερώτηση απαντήθηκε.
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!