default_mobilelogo
  Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  3.5K διαβάστηκε
Γειά σας,θα ήθελα να μου πείτε σχετικά με το ουρεόπλασμα και clue cells.Πρίν πάρω τα αποτελέσματα της καλλιέργεια και του τεστ παπ είχαμε ελεύθερες επαφές με το σύζυγό μου είμαστε σε φάση τεκνοποίησης http://gynmed.gr/forum/images/smiles/icon_lol.gif οι ελευθερες επαφές ηταν στις γόνιμες μέρες.Οι εξετάσεις μου έδειξαν ελαφρά τραχηλίτιδα,clue cells,ουρεόπλασμα.Η γυναικολόγος μου είπε οτι δε νομίζει να έμεινα εγκυος γιατι έχω ουρεόπλασμα (πρώτη φορά πήγα σε γυναικολόγο) αλλα κ να έμεινα μου είπε μια στο εκατομμύριο στην καλύτερη περίπτωση θα αποβάλλω κ στη χειρότερη θα είναι τερατογένηση!!! http://gynmed.gr/forum/images/smiles/icon_eek.gif Παναγία μου,με φρίκαρε!!Απλα δεν ξέρω τι να κάνω μου έδωσε vibramycin,flagyl και κατι άλλο που δεν μπορώ να το διαβάσω ειναι αλαμπουρνέζικα.Μπορώ να αρχίσω την αγωγή πριν την περίοδο ή θα επιβαρύνω κ άλλο την κατάστασή μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.http://www.parents.gr/forum/images/smilies/icon_wink.gif
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#16349
Αγαπητή φίλη.
Πρώτα θα επιβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη και αμέσως μετά το τέλος της επόμενης περιόδου θα ξεκινήσεις την αγωγή που σου έδωσε η γιατρός σου.
Αν υπάρχει τεστ κυήσεως θετικό, δε θα πάρεις κανένα από τα αντιβιοτικά αυτά στο πρώτο τρίμηνο.
Επίσης, μια σύλληψη υπό αυτές τις συνθήκες, δε θα έχει κάποιο πρόβλημα στην εξέλιξή της, ούτε από το ουρεόπλασμα ούτε από τα clue cells.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!