default_mobilelogo
  Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.4K διαβάστηκε
Καλημέρα σας.
Ζητώ και παλι την αποψή σας αφου περίπου 2 μήνες μέτα την λαπαροσκόπηση Απρίλιος 2010 με διάγνωση ενδομητρίωση έκανα την πρώτη μου εξωσωματική . 12 ημέρες μετά την εμβρυομεταφορα είχα β-χοριακη 100 και 2 ημέρες μετα 250. Όταν μπήκα στην 6η περίπου εβδομάδα προέκυψε αποκόληση και την 8η εβδομάδα παλλινδρόμησε και έγινε αποξεση.15 Οκτωμβρίου ξανακάνω εμβρυομεταφορά και είχα χοριακες 12η και 14η μέρα αντιστοιχα 150 και 500. Την 8η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορα ξεκινησα ενεσεις υπαρινης 0,6 μονάδες (στην 1η αποξεση ο γιατρος ειχε αφερεσει ένα μεγαλο πηγμα αιματος) για τον φοβο θρομβοφιλιας (αν και οι εξετασεις μου ηταν φυσιολογικες).Ξανα μπαίνοντας στην 6η εβδομάδα μετα απο πολυ αιμοραγια αποβαλω και ξανακανω αποξεση.Ο γιατρος μου μιλα για ανοσολογικους λογους τώρα πια (θα κανουμε και μια σειρα σχετικες εξετασεις) και μας συνέστησε στην επόμενη εγκυμοσυνη υπαρίνη απο την 1η μερα της εμβρυομεταφορας και χαπια κορτιζόνης.Να αναφέρω πως κατεφυγα στην εξωσωματικη για να 'μπλοκάρω' την ξαναδημιουργια την ενδομητριωσης .
Θα ήθελα την αποψή σας σχετικά , κινούμαστε στην σωστή κατευθυνση ?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#16309
Αγαπητή Φίλη!
Κάτω  από την  σκοπια του ιστορικου σου,  ειναι δικαιολογημένο  ότι  ο γιατρός σας προσπαθεί ότι εναι ισως δυνατόν  αν βοηθησει..  Σε καθε περιπτωση,  δεν μπορεί  παό ταμετρα  αυτά να εχεις καποιοα  μειονεκτήματα..
Επομένως  η κατεύθυνση στην προκειμενη περιπτωση ειναι   σωστή..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!