default_mobilelogo
  Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.1K διαβάστηκε
Γιατρέ καλησπέρα,

καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου προσφέρατε πριν την επίτευξη της εγκυμοσύνης μου (από το ιστορικό της συνομιλίας μας θα δείτε πόσο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή) αλλά κ κατα τη διάρκεια αυτής. Πριν 34 μέρες γέννησα με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι 3.850 γρ. και από την πρώτη στιγμή το θηλάζω αποκλειστικά.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο καιρό διαρκούν τα υγρά της λοχείας. Σαραντίζω σε 5-6 μέρες κ ακόμα τα έχω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιες μέρες περιέχουν μεγάλη ποσότητα αίματος σαν να είμαι στην 3η μέρα της περιόδου μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό ορμονικό λόγω του θηλασμού.

Πιστεύετε κ εσείς το ίδιο; Και αν ναι, εφόσον σκοπεύω να θηλάσω τουλάχιστον 8 μήνες αυτό σημαίνει ότι θα τα έχω μέχρι τότε συνεχώς; Η περίοδος θα μου έρθει μέχρι τότε ή μήπως αυτά θεωρούνται περίοδος;

Ευχαριστώ πολύ
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#16157
Αγαπητπ   Φίλη!   lena1982
Μεχρι εδώ αυτά  που περιγραφεις ειναι   φυσιολογικα... Μετά την  πρωτη περιοδο  (θα την περιμενεις  λιγες μερες ακομη)   θα πρέπει  να   υποχωρησουν.. Αν  αυτό   δεν συμβει,  θα δούμε  τοτε..
Φιλικά
Π.Ζ 

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!