default_mobilelogo
  Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.3K διαβάστηκε
γεια σας!
εκανα εξωσωματική και 14 μέρεσ μετά την ωοληψία η χοριακή ήταν 135.2 στη δευτερη μέτρηση 48 ώρες μετα ήταν 300.1  ειναι καλές οι τιμες? από το κέντρο μου είπαν να παω σε 2 εβδομάδες για υπέρηχο. μήπως χρειάζεται να ξανακάνω χοριακή?
ευχαριστώ
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#15684
Αγαπητή  Φίλη! lizavl
Οχι  δεν χρειάζεται  άλλη εξεταση... Μπορεί φυσικά να γινει,  αλλά  δεν  θα  θα προωθησει  οτιδηποτε.
Οι τιμές ειναι   καλες   και δειχουν ΄οτι  θα  πας  ως τοτε καλά..
Φιλικα
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!