default_mobilelogo
  Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
Γιατρέ, ήθελα να ρωτήσω αν η χαμηλή προγεστερόνη (σε ένα κύκλο μετρήθηκε 4, έχει να κάνει με τα καφέ υγρά πριν την περίοδο για 3-4 μέρες, ενώ η υπερθερμική μου φάση είναι φυσιολογική όπως μου είπατε σε παλαιότερο μήνυμα.
Δημιουργεί αυτό πρόβλημα σε επιθυμητή εγκυμοσύνη;
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#15323
Αν  η υπερθερμική φαση εχει  σωστή διαρκεια, δεν  βλεπω  προβλημα.
Για το περιχαμηλης  προγεστερονης: Δεν ειναι  τοσο χαμηλή  κι επι  πλεον, οι τιμές δεν  ισχυουν για όλους τους  κυκλους.!
φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!