default_mobilelogo
  Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  1.5K διαβάστηκε
Καλημέρα!! Είμαι έγκυος και ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε πότε πρέπει να κάνω το ανατομικό (Β επιπέδου). Βρίσκομαι στην 15η εβδομάδα με τελευταία περίοδο στις 29/4/2010. Έχω κλείσει ραντεβού για την εξέταση αυτή στις 4/10 γιατί τότε μου είπε ο γιατρός μου, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ αργά και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ!
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#15237
Γινεται κατά  κονονα  μετά την 20η εβδομάδα   και πριν την 24η,,, Ναι,  μπορεί να γινει τοτε..
Φιλικά

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!