default_mobilelogo
  Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  3.2K διαβάστηκε
Γεια σας γιατρέ!!Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής εχω χλαμυδια απο περυσσι τον αυγουστο πηρα το vibramicin  τον 100 4 κουτια και νομιζα οτι μου ειχε φυγει ομως εκανα λαθος τωρα ανακαλυψα οτι δεν μου ειχε φυγει (συχνες εξετασεις μεσα στο χειμωνα αλλοτε θετικες αλλοτε αρνητικες δεν ηξερα τι να πιστεψω!!)τωρα πηρα παλι vibramicin ton 100 πρωι βραδυ τις πρωτες 14 μερες (4 κουτια) το 5 κουτι 1 χαπι το βραδυ και απο το 6 πηρα μονο 3 χαπια και παρολα αυτα δεν μου εχουν φυγει τα συμπτωματα (παρολο που λενε οτι δεν εχουν συμπτωματα εγω εχω απο τη πρωτη μερα που τα απεκτησα αραια υγρα σαν νερο τα οποια δεν εχουν φυγει απο περυσσι τον αυγουστο)τα χλαμυδια τα απεκτησα απο την αμμο γιατι δεν προσεχα και κυλιομουν πανω της και να τα αποτελεσματα!!!Τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξης αν δεν εχουν φυγει ουτε τωρα (θα κανω εξεταση σε λιγες μερες γιατι τωρα τα σταματησα) τι αλλο μου προτεινεται να παρω; χαπια η ενεσεις; Θελω επιτελους να νιωσω υγιεις και καλα με το σωμα μου!!Σας ευχαριστω πολύ.Α!!και μια αλλη ερωτηση με τα χαπια με ποναει τι 1 μου γονατο ειδικα οταν το λυγιζω θα φυγει η παρενεργεια αυτη η πρεπει να κανω κατι και για αυτό; Σας ευχαριστω και παλι.
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#15111
Aγαπητή forthnet??
Αυτό  που  εναπομένει  ειναι  εκ  νεου η γυναικολογικη εξεταση, ειδική καλλιέργεια  από τον ενδοτραχηλο, κόλπο  και ουρήθρα  και η εκ νεου θεραπεια... Ελεγχος  κι  ενδοχόμενα θεραπεια  του  συντρόφου..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!