default_mobilelogo
  Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  3.1K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ Κ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΑΛΠΙΓΓΙΤΙΔΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ZINADOL ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ. Ο ΠΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΕΤΣΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, Κ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ CPR. Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ Κ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ. Κ ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ VIBRAMICIN TΩΝ 100 ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ. ΕΠΕΙΤΑ FLAGYL 500 ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ. ΤΗΝ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟ VIBRAMISIN. ΤΙΝ 4 ΕΙΔΑ ΣΚΟΥΡΑ ΥΓΡΑ, ΤΣΟΥΞΙΜΟ Κ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΤΑ ΤΙΝ ΟΥΡΗΣΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ, Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΘΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΟΞΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ( 6 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ). Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ  ΕΝΩ ΕΦΟΣΟΝ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΕΠΕΙΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ? ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΤΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ? ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14897
Αγαπητή Φίλη!
Παρατράβηξε  αυτό  το θεμα  της σαλπιγγιτιδας..  Μα  μην γινουν  πλεον άλλες   υποθεσεις εργασιας ... Το σωστό ειναι να  σε δει  ο  γιατρός... Τηλεφωνικά  και διαδικτυακά,  τοσο  περίπλοκα  θεματα,  δεν μπορει  να λυθουν..
Φιλικά
Π.Ζ 

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!