default_mobilelogo
  Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010
  1 Απαντήσεις
  3.7K διαβάστηκε
Καλημέρα σας,
Έχω κάνει για 7 μέρες θεραπεία για μύκητες με κολπική κρέμα Gyno Daktarin.  Άμεσω μετά τη θεραπεία ήρθε η περίοδός μου και κατά τη δεύτερη μέρα της περιόδου άρχισε πάλι έντονη φαγούρα σε σημείο να μην είναι ανεκτή.  Είναι δυνατό να μην ήταν επαρκής η θεραπεία? Να σημειώσω ότι τώρα που άρχισαν ξανά τα συμπτώματα, συμβαίνει να έχω και πρωκτική φαγούρα.  Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση το ένα με το άλλο, αλλά πραγματικά ανησυχώ.
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
#14677
Αγαπητή φίλη.
Θα συνεχίσεις τη θεραπεία με την αλοιφή, μόλις καθαρίσεις από την περίοδο και αν εξακολουθούν τα συμπτώματα, να σε δει ξανά ο γιατρός σου.
Ίσως, χρειαστείς και χάπια από το στόμα.
Εννοείται, πως απέχεις από σεξουαλική επαφή...
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!