default_mobilelogo
  Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010
  1 Απαντήσεις
  3.6K διαβάστηκε
Καλησπερα. Θα ηθελα να μου δωσετε απαντηση σε μια σκεψη που ειχα τελευταια. Πριν 3 μηνες ειχα επαφη με τον συντροφο μου αν και οχι ολοκληρωμενη, χρησιμοποιοντας προφυλακτικο εξαρχης. Αυτους τους μηνες εγω ειχα κανονικα τον κυκλο μου και τον περιμενω και στις 26/7. Παρολα αυτα εγω ειχα πριν 4 ημερες καποιες ναυτιες και ζαλαδες και ενα καψιμο στην περιοχη του στομαχου τα οποια τωρα εχουν εξαφανιστει. Σε συζητησεις που το εχω αναφερει με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα για εγκυμοσυνη λογω χρησης προφυλακτικου και γιατι ειχα και κανονικα τον κυκλο μου ( κατι για το οποιο εχω ακουσει περιπτωσεις που που γυναικες ειχαν αιμα μεχρι και τον 3-4 μηνα κυησης.αλλα δεν γνωριζω αν πραγματικα αληθευει.) και οτι τα συμπτωματα θα ηταν απο καποιο φαγητο που ισως με πειραξε. Οποτε εμενα το μεγαλο μου ερωτημα ειναι αν υπαρχει καποια πιθανοτητα εγκυμοσυνης?
Ευχαριστω εκ των προταιρων!
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14413
Αγαπητή φίλη.
Από την περιγραφή σου, πιθανότητα εγκυμοσύνης δεν υπάρχει.
Μπορείς να κάνεις ένα τεστ κυήσεως, από το φαρμακείο, προς επιβεβαίωση.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!