default_mobilelogo
  Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010
  1 Απαντήσεις
  4.2K διαβάστηκε
Καλημέρα γιατρέ,
σας θυμίζω τον προηγούμενο μήνα είχα κάνει την πρώτη εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με αποτέλεσμα χοριακής την 12η μέρα 34 και μετά απο λίγεσ μέρες έπεσε και αδιαθέτησα την 33η μέρα του κύκλου...(έχω κύκλο 26-29 μέρεσ)
πήγα στον γιατρό την 12η μέρα να με δεί υπερηχογραφικά και μου είπε ότι υπήρχε ωοθυλάκιο 16 χιλιοστά , να έρθουμε  σε επαφή τις 2 επόμενες μέρεσ και να ξαναπάω να με δει...
Πήγα μετα απο 2 μέρεσ και ήταν έτοιμο να σπάσει όπωσ είπε.21 χιλ. Μου είπε να έρθουμε σε επαφη την ίδια μέρα και την επόμενη ...
Μέτα απο 4 μέρες είχα κάτι μικροενοχλήσεις χαμηλά. Την επόμενη το ίδιο όπωσ και είδα στο εσώρουχο καφέ εκκρίσεις (όχι όμωσ πολυ σκούρεσ, έιχε και λίγο αιματάκι) ανυσήχησα πάρα πολύ.20η μέρα του κύκλου ποτε μα ποτέ δεν είχα τέτοιο σύπτωμα!!! και τραβήγματα συνεχιζόντουσαν....
Χτεσ 21η μέρα είχα μόνο λίγα τραβήγματα ΄χωρις αίμα ή καφε . Και σήμερα δεν έχω κάτι... Ίσωσ ελάχιστη ενόχληση...
Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν ότι ισωσ είναι κάποια ανωμαλία, ίσωσ βγήκε και λίγο αιματάκι απο την ρήξη του ωοθυλακίου(αν καταλαβα καλά) και να παω απο εκεί...
Εγώ σκεφτομαί αφου ακόμα δεν έχω κάτι , να μην πάω...
Θέλω όμωσ να ρωτήσω:
1.Αφου η ωορρηξία μου φάνηκε πότε ήταν , είναι δυνατόν να έρθει νωρίτερα η περίοδοσ?
2.Υπάρχει περίπτωση απο την χημική εγκυμοσύνη να επηρεάστηκε κάτι , και γι αυτό να είχα αυτά τα συμπτωματα?
3.Η ρήξη ωχρού σωματίου έχει σχέση με αυτο? (γιατί έχω φοβηθεί με κάτι σχετικό που διαβασα).
4.Το ωχρό σωμάτιο υπερηχογραφικά μοιάζει με το ωοθυλάκιο?

Σας έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο???????????????????

(Σήμερα το πρωί πήρα την θερμοκρασία μου για να δώ αν θα αδιαθετήσω και ήταν υψηλη για να μου έρθει σήμερα περίοδος 36.9)

Έχω ταλαιπωρήθεί πάρα πολύ πραγματικά!!! 3 χρόνια τώρα δεν έχει σταματημό ολο αυτό! και ειλικρίνα θα προσπαθώ όσο μπορώ για να το καταφέρω!!!! απλά αγχωνομαι γιατι εκει που θέλω λίγο να πάρω μια ανασα και να ξαναδοκιμάσω, πάλι κάτι παρουσιαζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (έχω μπεί σε διαδικάσια εξετάσεων για καθέξιν αποβολές... για να μου φύγει και αυτό το αγχοσ!!!!!!!!!!!!!! με την βιοχημική κύηση).


Σας υπερ- ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#16504
Αγαπητή  Φίλη!
Ο γιατρός   σου  εκτιμησε  ότι  η   ωοθυλακιορρηξία  επικεται..! 
Δεν ειδε ότι εγινε   κι  ολας...
Ειναι  δυνατόν,  η  ωοθυλακιορρηξία  να εγινε αργότερα, ή να μην εγινε  και καθολου..
Για  το αιτιο  της μικροαιμορροιας, μια και δεν εγινε  εξέταση,  θα μεινουμε στις εικασιες των άλλων συναδελφων...
Η  προηγουμενη χημική εγκυμοσυνη δεν εχει σχεση  με  αυτά..
Για  την  ρηξη  ωχρου σωματιου:   Ποιος σου  μίλησε  για   κάτι τέτοιο.;  Δεν το έχεις... Ισως σου  μίλησαν για ρήξη  ωοθυλακιου,  που ειναι  φυσιολογικη  διεργασία..
Η περαιτερω πορεία  θα  δείξει..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!