default_mobilelogo
    Νέο

    Test pap

      Κυριακή, 17 Απριλίου 2016
      5 Απαντήσεις
      1.3K διαβάστηκε
    Γεια σας. Σας λεω πολυ συντομα το ιστορικο. Τον δεκεμβριο του 14 το αγορι μ εμφανισε κονδυλωμα σε περιοχη που καλυπτεται απο προφυλακτικο. Μετα απο δυο μερες εκανα τεστ παπ και ολα μια χαρα. Επανελαβα το τεστ παπ μετα απο ενα 6μηνο και αυτο μια χαρα. Μετα παλι απο ενα εξαμηνο και αυτο καθαρο (νοεμβριος 15). Θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε να ξανακανω? Να το κανω παλι στο 6μηνο. ?  Επιπλεον θα ηθελα να μου πειτε εαν ειχα κολλησει κατι θα ειχε εμφανιστει? Δεν εχω επαφες εδω και ενα χρονο. Ευχαριστω πολυ. 
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Ναι, σε άτομα  με  τοσους φοβους, αν βγει αρντικό. θα  σε καθησυχασει.   Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Γιατρε μου μηπως θα επρεπε να κανω ενα hov dna test για να δω αν εχω κολλησει; 
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή  Φίλη! Λεγεται,  όιτ  η προστασια  του συγκεκριμενου  εμβολιου αρχιζει (οχι  απόλυτα !)   μετά την  δευτερη δόση. Κατά  πόσον  τωρα αυτη  η ηροστασια  ειναι  σε ολα  τα περιστατικά  εξ ισου ασφαλής-  σε  σύγκριση με  τα  περιστατικά   που  πηραν   και  την τριτη  δοση του εμβολιου, -  δεν γνωρίζω!  Προφανώς  τα ποσοστά της  προστασιας  πρέπει να ειναι  λιγότερα..  Αν ήταν τα.. ιδια,  προς  τι η τριτη  δοση; Για  τα  άλλα ερωτηματα   του  τύπου  ΄΄καλλησα δεν   κόλλησα''  ισχύει το               ΄΄ Οπερ   εδει δείξαι΄΄... Στα  Νεοελληνικά:  Θα  δειξει  Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Χριστος Ανεστη γιατρε μου! Θα ηθελα να σας κανω κ αλλη μια ερωτηση. Με το συντροφο μ ηρθα σε επαφη δυο μηνες μετα τη δευτερη δοση του εμβολιου gardasil. Tο κινδυλωμα το ειδαμε αργοτερα λιγες μερες αφου ειχα ολοκληρωσει και την τριτη δοση. Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν δυο μηνες μετα τη δευτερη δοση ειχα καποια προστασια απο τους τυπους που καλυπτει το gardasil? Υπαρχει περιπτωση να με βοηθησε και να μην εχω κολλησει? Επιπλεον ολες οι επαφες παντα με προφυλαξη. Εφοσον το κονδυλωμα καλυπτοταν και σε υπολοιοες περιοχες δεν ειχε εμφανισει τιποτα γινεται να κολλησα? Ευχαριστω για το χρονο σας.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητη   Φίλη! Να  μην το αναλυσουμε  πολυ..Υπολογιζεται,  ότι περιπου  70% των νεαρών ατομων  με σεξουαλικες σχεσεις   ;έχουν ελθει  σε  επικοινωνία με καποιο,   ή  καποια  στελεχη  HPV,  χωρίς να νοσησουν (π.χ. να  εμφανισουν κονυδυλωματα ). Λογικά,  θα  ειχες  - τουλάχιστον  στο Pap-  κάποιες ενδειξεις...Ο ετησιος   έλεγχος  απ'  έδώ και  περα ειναι επαρκης.. Φιλικά Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
